Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vörös kísértet
  2007-02-04 17:40:13, vasárnap
 
 
Vörös kísértet

Csak egy kérdés a Budapest Kossuth térről kiszorítottak felé és az állítólag rendőrségi állományba tartozók felé:

Senkinek nem jutott eszébe, hogy a személyi azonosság igazolására felszólító rendőrnek kell igazolnia magát, ha az az intézkedés alá vont személy igényli? Sőt ezt magától, az intézkedés megkezdésekor előre meg kell tennie az intézkedést kezdeményező rendőrnek - ha tetszik ez a rendőrnek, ha nem -, mégpedig tanúk számára is hallható tagolt kiejtéssel, a teljes név, rendfokozat, személyi azonosítójának bemutatása, meghatározva az intézkedés célját, valamint okát, és jogalapját. Magyarul, be kell mutatkoznia a rendőrnek.

Az intézkedés alá vont személyt az intézkedés megkezdésekor (!) kell tájékoztatni arról, hogy hol, kinél, hogyan és milyen formában élhet panasszal az intézkedés személyét érintő ügyben. Azt is előre el kell mondania a rendőrnek, hogy mit tervez tenni az eljárás alá vont személlyel az intézkedés során, méghozzá pontról pontra. Ha tetszik a rendőrnek, ha nem, ez a kötelessége, amikor egy-egy személyt igazoltat a nyílt utcán, még akkor is, ha a rendőr megítélése szerint az illető személy nyilvánvalóan úgynevezett rendbontással gyanúsítható, ami egyébként is megfoghatatlan jogi értelmezés. Ez nem illem kérdése, vagy kéklő kedvüktől származó kegy, hanem a törvény rendelte kötelességük. És pont.

Úgy is lehet fogalmazni az országban kialakult helyzet függvényében, hogy az intézkedést kezdeményező rendőrökre van bízva, mi több ők erre bíztatva-utasítva vannak, hogy cselekedjenek minél elrettentőbb módon és eszközökkel az úgynevezett közrend és köznyugalom fenntartása érdekében. Ez tömegek szerint túlnyomó többségében megfelel a valóságnak. Márpedig a nép szava az istenek szava, mint azt tudjuk - legalább is mi. Akik csupán a viperához és a magyarok elgázosításához értenek a bűn valódi elkövetőinek üldözése és elfogása helyett, Budanauként hagyták maguk mögött az elmúlt ősszel a betonba kergetett magyar fővárost. A főkápók hihetetlen szavaitól még a sokat látott Nyugat is elámult, s volt, aki a vetítések alatt elsírta magát.

Azért azt ne felejtsük el, hogy csipkés zsebkendőjüket futólag szemük sarkához emelve, távoztak az ülésteremből, akár egy szívtipró gigagagyi film után.

Ez megtörtént? Lehet. Akkor pedig az is nyilvános, hogy erre is szabadjon a videó mögött munkálkodók figyelmét felhívni. Meg kell örökíteni rögtön a helyszínen az esetleges törvénytelenséget, és egyet sem szabad kihagyni.

Igaz az, amit a fideszesek hangoztattak tegnap, amikor felhívták a figyelmet a kordonbontás esetleges jogi következményeire. Szerintük és a kormányzó hatalmat bitorló - majdnem kicsúszott a billentyű alól a birtokló kifejezés - erők egyetértenek abban, hogy mindenkinek vállalnia kell tette következményét. Hangoztathatják, hogy ez így meg úgy békés megmozdulás. Végül magukra hagyták választóikat, még akkor is, ha nem kívánnak élni a mentelmi jog adta lehetőségekkel!

A másik olvasatban ez úgy is hangozhat, hogy emberek mi a ti általatok megválasztott képviselőitek cselekvőképtelenek vagyunk arra nézvést, hogy megvédjünk, hovatovább vezessük harcotok a bitorló hatalmi csoporttal szemben. Eztán mindenki kizárólag önmagára számíthat.

Hihetetlenül káros ez az üzenet!!!

Számomra ez nyilvánult meg a fideszesek ötleteléséből. Mert ez egy-csináljunk-egy-jó-kis-bulit ízű napsütéses séta volt. Semmi több.

Szó sincs itt semmiféle európai, meg emberjogi értékekről. A biztos pártválasztók száma minden országgyűlési politikai alakulatra egyformán vonatkoztatva vészesen csökkent az utóbbi időben. További veszélyforrás az ódon falak mögött ülő összeseknek, hogy a tőlük eltávolodottak nem jelentek meg az ellenfél táborát gyarapítók körében.

2007. februárjában ez egy egyszerű politikai felhajtás volt. Azért egyszerű felhajtás, mert akik ezt kiötlötték - akár rögtönözve, akár eltervezve - gyűjtöttek volna annyi muníciót, hogy a véleménynyilvánítás szabadságára kiéhezett testileg is éhező magyarokat hívhatták volna. Nem tették! Ismét nem tették! Sokadszor nem tették! És most szándékosan alkalmazok egy ideilleszthető hasonlatot, ami az összes hasonlattal együtt csak részben alkalmazható.

Valamikor a módszerváltás környékén volt az Országház előtt egy hatalmas tüntetés, amelyet szakszervezetek kezdeményeztek. Azon a bizonyos borongós koradélutáni megmozduláson a többszázezer ember között bőven voltak csirkelábat lóbálók, akik a csirkelábakhoz táblát is mellékeltek az akkori vezetésnek címezve: "Nekünk csak ez maradt" felirattal.

Jött az akkori szakszervezeti főfeledhető, beszélt fahangon összesen talán tíz darab percet, aminek a fele közbekiabálás volt, majd minden bejelentés nélkül elhúzott onnan, vezetés nélkül magára hagyva az elkeseredett embertömeget. Emlékszem a szemüket földre szegező, megszégyenülten elkullogó, még egy keveset morgolódó munkás emberekre. Előérzetük nem csalta meg őket. Mert aki olyat tesz, amivel hiába bolondítja az utcára a reménykedő embereket, az leírta magát előttük. Ez a főfeledhető is így járt.

Ugyanez történt tegnap a Kossuth téren, csak a megjelenők későbbi létszámának borítékolása mellett a kamera lencséjének szerepeltek egész nap az ellenzék képviselői.

Némi borsot törtek a bitorlók orra alá, és vége. Vége?

E helyről üzenem a jelenlegi ellenzék képviselőinek, hogy egyetlen szóra várt az ország. Ez az egy szó az: Utánam!

Teljesen biztos, hogy szem nem maradt volna szárazon az örömkönnyektől, miközben az ország döntő többsége mindenét odahagyva engedelmeskedett volna. 2007. február 2-án, Gyertyaszentelő napján megjelent volna a FÉNY a magyarok lelkében, és egyként sorakoztak volna a vezér mögé.

Csak annyit kellett volna mondani, hogy mindenki az utcára! Most! Mindenki a Kossuth térre! Most! Ezért a néhány szóért minden helytelen tettét, tévedését elfeledte volna az ország. De nem ezt tette, noha teljesen tisztában volt azzal, hogy mindenki, de mindenki ezt várja. Ezt várták!!! Ezt az egészen egyszerű szót beleordítani a kamerába, hogy utánam!

2007. február 3-án szabad országban ébredtünk volna, ahol meglakol a tolvaj, ahol a nép újra önmagára talál, de legfőképpen kezet nyújtanak egymásnak akik évek óta egymás köszönését sem fogadják. Mindannyiunknak vannak ilyenek a környezetében, s úgy tűnik lesznek még egy darabig.

Lesznek köszönés helyett elfordulók, mert nem hangzott el az az egyetlen egy szó, hogy utánam.

A rendőrök féltik kenyerüket. Nem értenek máshoz, mint a keserű szavak üvöltőit megalázva mindenhonnan kiszorítani. Erre képezték őket, ezért tartják őket. Viselkedhetnek bármilyen kultúráltan, akkor is egy mélységesen megcsömörlött, végleteken túlra züllött és az őrület határán támolygó, önmagának is össze-vissza hazudozó, ámító gépezetet fedeznek - menekülés közben.

A zártosztály jellegűvé aljasított Parlamentet még nem akarják elhagyni, pedig egyre sürgetőbben nyilvánvaló számukra is ennek elkerülhetetlensége. Törvénytelenségben fogant hatalmuk megtartása érdekében semmitől nem riadnak vissza. Semmitől.

Aljas, kegyetlen fegyverek támogatásától tébolyultan, a hatalom mámorától megrészegülten magukon hordozzák a teljes diktatúra minden ismertető jegyét. Beszédük, taglejtésük, minden megnyilvánulásuk gyógyíthatatlan kényszeres viselkedésre utal. Miközben félelmeiket ellenfeleikre kivetítik, megszületett, kialakult a delírium politicus. Ez az új embertípus nélkülözi a társadalom alapvető viselkedési elvárásaihoz kötődést, s ezen keresztül az érzelmek bármilyen megnyilvánulását. Kizárólag a haszonelvűség mentén, de leginkább rikácsoló indulatoktól vezérelve képesek a felszínen maradni.

Nincsen fájdalmat érző központjuk, így a nép kínjai meg sem érintik őket.

Homályos politikai tudatuk önfejükben visszhangzó vezényszavaktól bódul. Hogy ebbe sok ember belepusztulhat, őket kevéssé érdekli. Másnap pedig kezdődik elölről - a még nagyobb haszonért és a még hamarabb megtérülő befektetésekért.

Világossá vált tegnap, hogy a nép, az istenadta nép teljes mértékben magára hagyatott. Kiszolgáltatottá vált a magyar nemzet. De úgy is lehet értelmezni, hogy teljes körű szabadsága van a világgazdaság rablóinak igájába behajolni, vagy kivívni érdekeinek megvalósulását. Nincs több választási lehetőség a magyarok megmaradása érdekében - ha meg akarunk maradni.

Szabadok vagyunk tehát? Szabadok? Így lehetünk szabadok? Szabadon hajolhatunk igába, esténként mosva és átkötözve a korbácsok nyomait? Utolérhetetlen, fátumszerű eleganciával szabadon hajolhatunk a fűrészporos kosár fölé? Szabadon vásárolhatunk kötelet a nyakunk köré?

Mennyi kellék szükséges egy nemzet végső elpusztításához?! Ők már csak tudják! Több évtizede tudják.

Egyet felejtenek el! Most nem támogatja őket több ezer ideiglenesen hazánkban állomásozó hernyótalpas.

Végezetül talán nem kellett volna pont Gyertyaszentelő napján ezt üzenni!

Talán most megtanulja a nemzet, hogy a szívével gondolkodjon és az eszével érezzen, mint vagy kétezer évnek előtte egy ma is tisztelt bölcs tanácsolta.

Hamarosan Nagyböjt ideje köszönt reánk. Hosszú böjt következik. Sok éhes szájjal nagy-nagy böjt. Olyan böjtöt szántak nekünk megrablóink, hogy a bőrünkön kívül semmink se maradjon, nemhogy országunk. A feltámadás is csak az övék lenne, meg akinek ők majd megengedik, miközben riszálva tolatnak minden erre tévedő kóbor vigéc elé, már nem csupán szembe meghajolva. Undorító! Hánytató még az álszent tekintetük is, mert nem a saját tulajdonukat árulják. Undorító, velejéig bűzösen rothadt mind egy szálig. Politikai zombik.

2007. február 3.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszolgáltatottá, megnyilvánulásuk, megnyilvánulását, következményeire, engedelmeskedett, megszégyenülten, szakszervezetek, vezényszavaktól, gyógyíthatatlan, elpusztításához, gyertyaszentelő, befektetésekért, mindannyiunknak, elgázosításához, hangoztathatják, eltávolodottak, viselkedhetnek, örömkönnyektől, szakszervezeti, lehetőségekkel, utolérhetetlen, azonosítójának, megvalósulását, megrészegülten, csirkelábakhoz, ideilleszthető, zsebkendőjüket, következményét, kezdeményeztek, megfoghatatlan, belepusztulhat, képviselőitek, vonatkoztatva, megválasztott, támogatásától, vásárolhatunk, állítólag rendőrségi, személyi azonosság, intézkedés megkezdésekor, intézkedést kezdeményező, intézkedés célját, intézkedés személyét, intézkedés során, nyílt utcán, rendőr megítélése, illető személy, törvény rendelte, országban kialakult, úgynevezett közrend, istenek szava, magyarok elgázosításához, elmúlt ősszel, Budapest Kossuth, Hamarosan Nagyböjt, Lengyel Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png telefon  Fekete-erdő desszert  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Png fotel  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Reménység és erő Krisztustól e...  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 19  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tavaszi kép  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Erdőn  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuld meg ezt a versemet  Fehér virág  Szívem tiéd  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Adakozás  Facebookon kaptam  Reggel van  Png kutya  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png férfi  Elköszönt  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Reggel van  210 éve született a SZÓZAT meg...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét  Irgalom és ítélet  Makszim Gorkij gondolata  Png virág  A sors  Png lepke  Zilahy Lajos gondolata  Szép álmokat!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Nem méltó hozzád  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png fotel  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép napot kívánok  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
állítólag rendőrségi, személyi azonosság, intézkedés megkezdésekor, intézkedést kezdeményező, intézkedés célját, intézkedés személyét, intézkedés során, nyílt utcán, rendőr megítélése, illető személy, törvény rendelte, országban kialakult, úgynevezett közrend, istenek szava, magyarok elgázosításához, elmúlt ősszel, betonba kergetett, főkápók hihetetlen, sokat látott, vetítések alatt, szívtipró gigagagyi, videó mögött, esetleges törvénytelenséget, fideszesek hangoztattak, kordonbontás esetleges, kormányzó hatalmat, billentyű alól, birtokló kifejezés, másik olvasatban, bitorló hatalmi, fideszesek ötleteléséből, biztos pártválasztók, utóbbi időben, ódon falak, tőlük eltávolodottak, ellenfél táborát, egyszerű politikai, ideilleszthető hasonlatot, összes hasonlattal, módszerváltás környékén, hatalmas tüntetés, bizonyos borongós, többszázezer ember, csirkelábakhoz táblát, akkori vezetésnek, akkori szakszervezeti, fele közbekiabálás, elkeseredett embertömeget, szemüket földre, keveset morgolódó, reménykedő embereket, leírta magát, megjelenők későbbi, kamera lencséjének, ellenzék képviselői, bitorlók orra, jelenlegi ellenzék, ország döntő, magyarok lelkében, vezér mögé, néhány szóért, egészen egyszerű, rendőrök féltik, keserű szavak, mélységesen megcsömörlött, őrület határán, zártosztály jellegűvé, hatalom mámorától, teljes diktatúra, delírium politicus, társadalom alapvető, érzelmek bármilyen, haszonelvűség mentén, felszínen maradni, magyar nemzet, világgazdaság rablóinak, magyarok megmaradása, korbácsok nyomait, fűrészporos kosár, nyakunk köré, nemzet végső, szívével gondolkodjon, eszével érezzen, bőrünkön kívül, övék lenne, álszent tekintetük, saját tulajdonukat, kiszolgáltatottá, megnyilvánulásuk, megnyilvánulását, következményeire, engedelmeskedett, megszégyenülten, szakszervezetek, vezényszavaktól, gyógyíthatatlan, elpusztításához, gyertyaszentelő, befektetésekért, mindannyiunknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.